skip to main content

Bureauet

Et bureau konfigureret til at skabe innovative & kreative løsninger.

Vi er et fleksibelt og ambitiøst team af fagligt passionerede mennesker, der lever og ånder for at overgå gårsdagens resultater. En kombination af designere, teknologer, producenter og udviklere – alle samlet for at skabe de optimale løsninger.

Gradient effekt

Vores tilgang

Vi går ind for oprigtige og ærlige relationer, hvor vi udfordrer os selv og lader os inspirerer af andre - både kunder, konkurrenter og hinanden.

Pålideligt digitalt bureau og team.

Oprigtighed

Vi siger ikke nødvendigvis det, i vil høre. Oprigtighed er essentielt i samarbejdet med jer, og derfor kan du altid regne med, at vi fortæller jer det, i har behov for at vide.

udfordrende digitalt bureau og team.

Udfordrende

Vi udfordrer status quo ved at presse os selv ud i nye faglige yderstillinger. Derved vokser vi både fagligt og personligt – både som individer og som et team.

Ydmyg digitalt bureau og team.

Ydmyghed

"We learn from the best with the purpose of making something even better" – Vi lader os inspirere af vores kunder, konkurrenter og hinanden.

Team Crafthouse

Gennem høj faglighed, passion og indsigt gør vi det komplekse enkelt, let at forstå og umuligt at ignorere.

Vi er et uafhængigt agentur, som drives og ejes af vores partnere. Det betyder, at vores kunder har vores fulde, udelte opmærksomhed.

Navnet CRAFTOUSE kommer af, at vi udfører alt grafisk og digitalt håndværk under samme tag. Vi giver jer muligheden for at samle alle jeres digitale projekter, designopgaver, tryksager m.m. hos ét bureau. Det skaber en tydelig rød tråd igennem jeres visuelle kommunikation og digitale løsninger.

Billede af Jacob Gade - Designer og partner

Jacob Gade

Designer & partner

Billede af Mikkel Madsen - Udvikler og partner

Mikkel Madsen

Udvikler & partner

Billede af Rasmus Højer - Udvikler og partner

Rasmus Højer

Udvikler & partner

Praktikforløb

Er du klar til at blive udfordret? Sammen udformer vi et udbytterigt forløb, hvor du opnår relevant praktisk erfaring, får indsigt i karrierebaner og får udvidet dit professionelle netværk.

Vi gør os altid klare tanker og sætter mål omkring netop dit praktikforløb. Derved sikrer vi os, at både du og vi får mest muligt ud af praktikken. Vi udfordrer og tillader dig at arbejde både selvstændigt og i teams. Dog vil du aldrig blive efterladt alene på en øde ø, da du altid vil være tilknyttet en supervisor, som kan supplere med erfaring og indsigt, således du altid vil kunne komme hurtigt videre i dine projekter.

Intet praktikforløb er ens. Vi sammensætter forløbene baseret på dine kundskaber, ønsker, erfaring og personlighed. Foruden den faglige indsigt, som du vil tilegne dig i løbet af praktikforløbet, vil du også skabe nye sociale bånd med øvrige praktikanter, konsulenter og medarbejdere. Derfor vil du i perioden få oparbejdet et utroligt bredt netværk, som i fremtiden vil kunne fungere som et stærkt karrieremæssigt aktiv for dig.

Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos os, så send en ansøgning afsted til: mm@crafthouse.dk

Gradient effekt
Billede af webudvikler praktikanterne Henrik og Cristina
Billede af webudvikler praktikanterne Henrik og Cristina
Billede af webudvikler praktikanterne Henrik og Cristina

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdaterer eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - Digitalt bureau
+45 81441337