skip to main content

Bureauet Crafthouse

Er et bureau konfigureret til at skabe innovative & kreative løsninger.

Vi er et fleksibelt og ambitiøst team af fagligt passionerede mennesker, der lever og ånder for at overgå gårsdagens resultater. Vi er en kombination af teknisk stærke designere og udviklere, der alle arbejder tæt sammen for at skabe optimale løsninger.

Gradient effekt

Vores tilgang

Vi går ind for oprigtige og ærlige relationer, hvor vi udfordrer os selv og lader os inspirere af andre - både kunder, konkurrenter og hinanden.

Pålideligt digitalt bureau og team.

Oprigtighed

Vi siger ikke nødvendigvis det, I vil høre. Oprigtighed er essentielt i samarbejdet med jer, og derfor kan I altid regne med, at vi fortæller jer det, I har behov for at vide.

udfordrende digitalt bureau og team.

Udfordrende

Vi udfordrer status quo ved at presse os selv ud i nye faglige innovationer. Derved vokser vi både fagligt og personligt – både som individer og som et team.

Ydmyg digitalt bureau og team.

Ydmyghed

"We learn from the best with the purpose of making something even better" – Vi lader os inspirere af vores kunder, konkurrenter og hinanden.

Praktikforløb

Er du klar, kære praktikant, til at blive udfordret? Sammen udformer vi et udbytterigt forløb, hvor du opnår relevant praktisk erfaring og får indsigt i karrieremuligheder.

Vi gør os altid klare tanker og sætter mål omkring netop dit praktikforløb. Derved sikrer vi os, at både du og vi får mest muligt ud af praktikken. Vi udfordrer og tillader dig at arbejde både selvstændigt og i teams. Dog vil du aldrig blive efterladt alene på en øde ø, da du altid vil være tilknyttet en supervisor, som kan supplere med erfaring og indsigt. Således vil du altid kunne komme hurtigt videre i dine projekter.

Intet praktikforløb er ens. Vi sammensætter forløbene baseret på dine kundskaber, ønsker, erfaring og personlighed. Foruden den faglige indsigt, som du vil tilegne dig i løbet af praktikforløbet, vil du også skabe nye sociale bånd med øvrige praktikanter, konsulenter og medarbejdere.

Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos os, så send en ansøgning til: mm@crafthouse.dk

Gradient effekt
Billede af webudvikler praktikanterne Henrik og Cristina
Billede af webudvikler praktikanterne Henrik og Cristina
Billede af webudvikler praktikanterne Henrik og Cristina

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337