skip to main content

Optimering af vareinfo gennem usability-design

Kunde

Dansk Cater

Projekt

Dansk Cater får en ny og moderne løsning til visning af vareinfo i deres AB- og BC- webshops.

Services

  • UX design
  • Web design
  • Usability
  • Udvikling
  • Implementering

Udfordring

Dansk Cater er Euro Caters danske afdeling, som står bag 15 foodservice-virksomheder i Danmark. BC Catering har 6 afdelinger og AB Catering har 5 afdelinger samt 3 Inco-varehuse. Dansk Caters udfordringer var, at deres præsentation af vareinformation ikke var responsiv, og at informationen ikke var organiseret på en enkel og effektiv måde. Desuden var der heller ikke gjort meget ud af smarte og brugervenlige tiltag, som ville gøre oplevelsen bedre for deres mange tusind brugere. Da nogle af Dansk Caters kunder anvender legacy/gamle systemer, var det ligeledes nødvendigt at indtænke bagud-kompatibelt design og programmering i opgaven.

Løsning

Løsningen til Dansk Cater var at designe og kreere front-end-kode, som var bagud-kompatibelt med meget gamle versioner af Internet Explorer. Løsningen skulle dernæst klargøres til implementering af Dansk Caters interne udviklere. Derudover blev der implementeret en print-funktion i vareinfo-modulet, som tillod Dansk Caters kunder at vælge ud fra en liste, hvad de ønskede at få printet ud. Det var i stedet for den gamle metode, hvor alt information for det enkelte produkt blev printet ud. Dette tiltag muliggjorde, at kun den nødvendige information printes – og således bliver der både sparet tid, papir og blæk.

Resultat

Dansk Cater har fået en intuitiv, bagud-kompatibelt, brugervenlig og responsiv vareinfo- visning, som de kan implementere i deres store webshops. Modulet virker på alle enheder og virker på de helt gamle browser-versioner.

Billede af Dansk Caters responsive løsning til vareinfo

Kundeudtalelse

Crafthouse har leveret et utrolig godt stykke arbejde, de forstod hurtigt vores forretning og var gode til at komme med gode idéer, som vi muligvis aldrig selv havde tænkt på. Jeg kan klart anbefale Crafthouse til andre virksomheder, der måtte have behov for ekstra udviklingsressourcer.
Kundeudtalelse fra Claus Beck - Dansk Cater

Claus Beck Christensen Head of Marketing & E-commerce at Dansk Cater A/S

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337