skip to main content

Udvikling & integrering af promo-site samt sikkerhedstiltag

Kunde

dbramante1928

Projekt

dbramante1928 får udarbejdet et moderne promo-site samt sikkerhedstiltag.

Konsortium

Create-kbh.dk Westring-kbh.dk

Services

  • UX design
  • Responsiv design
  • Sikkerhedstiltag
  • Digitalt indhold
  • Billedmanipulering
  • Webdesign
  • Illustrationer
  • Programmering

Udfordring

dbramante1928 er en virksomhed, som designer og udvikler danske kvalitets-læderprodukter inden for tasker, iPhone-covers og meget mere. dbramante1928 fik foretaget sikkerhedsmæssige tiltag på deres webshop. dbramante1928 er en virksomhed, der ønsker at levere trygge rammer for sine handlende, derfor valgte de at investerer i sikkerhedstiltag. dbramante1928 havde ligeledes brug for en programmeringsleverandør og vi hjalp derfor også med at udvikle et moderne promo-site samt fik det integreret deres Umbraco-platform.

Løsning

I konsortium med Create-kbh.dk og Westring-Kbh udarbejdede vi, for dbramante1928, en responsiv løsning, som nemt kunne implementeres på deres Umbraco-platform. Ved at være certificeret i etisk hacking, gjorde vi brug af vores kompetencer på området for at minimere risici, forbundet med deres webshop. Integrationen foregik ved at indkapsle vores kode uafhængigt af koden fra de tidligere leverandører. Sammen med Create-kbh.dk og Westring-Kbh fik vi skabt en veldesignet løsning, som var 100% responsiv og som var fyldt med UX og parallax-scroll effekter.

Resultat

Samarbejdet med dbramante1928 og konsortiet med Create-kbh.dk og Westring-Kbh har resulteret i, at de fik et moderne og visuelt promo-site, integreret i deres Umbraco løsning. Promo-sitet blev brugt aktivt i deres markedsføring.

dbramante1928 promotionsite devices dbramante1928 promotionsite layout dbramante1928 promotionsite stregtegning

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337