skip to main content

Programmering af avanceret realtids- flerbrugerstyring bookingsystem.

Kunde

MyHomes ApS

Projekt

MyHomes har fået lavet et realtids- flerbrugerstyring bookingsystem med integration til eksisterende platform.

Services

  • Hosting
  • Webdesign
  • Sikkerhedstiltag
  • Usability
  • Udvikling
  • Implementering
  • CH CMS
  • Performance optimering
  • Realtime

Udfordring

Realtidssystemer behøver ikke at være komplekse, datatunge og kræve mange ressourcer, som de ofte har ry for. Det er vores nyudviklede bookingsystem et godt eksempel på. Her registreres og vises brugernes data inden for 5-250 millisekunder alt afhængig af netværk, hvilket giver øjeblikkelig feedback til brugeren – det betyder ingen ventetid, ingen Loading sekvenser og ingen Page Refresh. Alt bliver opdateret realtime!

MyHomes forvalter feriehuse opdelt i puljer med 5 dele boliger fordelt mellem 29 familier. Ud fra MyHomes egne regler omkring pointtildeling, ventelister, afbooking, reservation etc. skulle der laves et bookingsystem der tilgodeså booking i form af ”først til mølle” princippet. Det vil sige at de skulle have et system der kunne håndtere høj spidsbelastning i korte tidsrum, uden at brugerne skulle opleve ventetid. Foruden booking skulle systemet give brugerne information omkring boligerne samt fungere som arbejdsredskab for MyHomes administrative områder.

Hvad er et realtidssystem?

Et system i realtid er et system, der skal reagere efter en vis begivenhed har fundet sted inden for et bestemt tidsinterval. I datalogi beskriver real-time computing (RTC) hardware og software, der er underlagt en tidsbegrænsning fra forekomsten af en begivenhed til computersystemet, der reagerer på en bestemt udgang. Realtidsprogrammer skal sikre, at denne angivne tidsbegrænsning holdes.

Løsning

Det viste bookingsystem er udviklet til MyHomes, hvor 29 medlemmer ejer 5 feriehuse sammen. På bestemte tidspunkter hvert år frigives der point, som medlemmerne bruger på at booke feriehuse. Bookingsystemet understøtter reservation, booking og venteliste som er integreret med e-mail og sms notifikationer. Medlemmernes kalendere modtager statusændringer i realtid, så de hele tiden kan se hvilke uger der er ledige. Systemet har derudover en række avancerede regler til at sikre mangfoldighed i bookingerne, refusionsregler og periodeafgrænsning.

Hosting af bookingsystemet sker på vores hosting løsning til erhverv med skalerbare servere, for at sikre tilstrækkelige ressourcer, specielt når point frigives. Servere og data spejles imellem 2 separate datacentre, som sikrer fortsat drift ved nedbrud. Derudover overvåges servere døgnet rundt, med teknikere på Standby.

Resultat

Med bookingsystemet har MyHomes fået et system der forsimpler deres interne arbejdsgange og processer. Ved lanceringen og første pointfrigivning, registrede systemet 25 bookinger inden for 72 sekunder. Dette ville ikke kunne lade sig gøre, hvis ikke systemet kørte på realtid. Brugerne ville have oplevet ventetid og i værste tilfælde nedbrud pga. systemoverbelastning. Med realtid bookingsystemet har MyHomes sikret sig høj kundetilfredshed gennem ubesværet feriebookinger. Vi ser frem til at udvide bookingsystemet i takt med MyHomes skalering og vækst.

Billede af Puma Safety's responsive webshop

Kundeudtalelse

Crafthouse er et ambitiøst og fleksibelt team, som bibringer kreative ideer, er skarpe på både design og programmering, og fremfor alt er meget seriøse i det de laver. Crafthouse giver konstruktiv sparring til de bedste løsninger, og følger altid tingene helt til dørs. Vi kan varmt anbefale deres dygtige team.
Kundeudtalelse fra Finn Christensen - CEO, MyHomes

Finn Christensen CEO, MyHomes

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337