skip to main content

Design & udvikling af corporate website og visuel identitet integreret i Crafthouse CMS

Kunde

MyHomes

Projekt

MyHomes får udarbejdet en visuel identitet og et responsivt website, der er bygget op omkring Crafthouse CMS (CHCMS).

Services

 • UX / UI-design
 • Responsiv design
 • Sikkerhedstiltag
 • Digitalt indhold
 • Performance-optimering
 • Billedmanipulering
 • Webdesign
 • Branding
 • Illustrationer
 • Facebook- og Google-integration
 • PipeDrive API integration
 • Crafthouse hosting
Se live website

Udfordring

MyHomes er en virksomhed, som udbyder ferieboliger gennem deleøkonomi. MyHomes opsøgte os, da de ønskede at få designet og udviklet en identitet og hjemmeside, som kunne matche deres ambitioner og fremhæve deres koncept. Udfordringen for MyHomes var, at de var i startup-fasen og havde brug for et bureau til at definere rammerne for deres digitale tilstedeværelse. Det var utrolig vigtigt for MyHomes at få en løsning, som var optimeret i forhold til mobile enheder, da de allerede på daværende tidspunkt havde en klar fornemmelse af, at deres målgruppe primært ville anvende denne type af enheder, når de besøgte websitet. Den primære kanal for MyHomes skulle være deres hjemmeside, og derfor søgte de professionel hjælp hos Crafthouse.

Løsning

Løsningen til MyHomes var først og fremmest at vække interesse for deres koncept, og dette blev eksekveret gennem en landingsside. Som det første blev den visuelle identitet fastlagt, og derefter udviklede vi landingssiden, hvis primære fokus var at generere leads via forskellige call-to-action-områder. Det næste led i deres digitale proces var at udvikle og designe en komplet løsning, som blev integreret i vores eget CMS. I begge led var der stærkt fokus på “mobile first responsive”, som dikterer, at design og udvikling starter fra de mobile enheder, hvor det progressivt ændres i takt med, at skærmstørrelsen øges. Denne tilgang sikrede MyHomes en optimal oplevelse på mobile enheder, som var kritisk for deres strategi.

Resultat

MyHomes har fået løsninger gennem flere led, der matchede deres udgangspunkt og udfordringer. I dag har de fået skabt et koncept og en virksomhed, som er blevet omtalt i blandt andet børsen. MyHomes succes kan koges ned til, at de har været gode til at forstå og indgå i udviklingen, respektere kompleksiteten og været meget aktive i forhold til løbende sparring gennem hele processen. MyHomes er stadig en kær kunde, som vi har fulgt, hjulpet og stadig arbejder tæt sammen med.

Billede af MyHomes' responsive hjemmeside

Kundeudtalelse

Crafthouse er et ambitiøst og fleksibelt team, som bibringer kreative ideer, er skarpe på både design og programmering, og fremfor alt er meget seriøse i det de laver. Crafthouse giver konstruktiv sparring til de bedste løsninger, og følger altid tingene helt til dørs. Vi kan varmt anbefale deres dygtige team.
Kundeudtalelse fra Finn Christensen - CEO, MyHomes

Finn Christensen CEO, MyHomes

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337