skip to main content

Design & udvikling af hjemmeside til kaffeentusiaster i Kødbyen.

Kunde

Prolog Coffee Bar

Projekt

Design og udvikling af hjemmeside til kaffebar i Kødbyen.

Services

  • UX design
  • Usability
  • Udvikling
  • Implementering
  • Hosting
  • Digitalt indhold
  • Performanceoptimering
  • Illustrationer

Udfordring

Websitet skal signalere “En anderledes og sanselig kaffeoplevelse”. Det var ønsket fra Prologs to frontfigurer, Sebastian Quistorff og Jonas Gehl. Begge er kaffeentusiaster på højt niveau og er ofte årsagen til at interesserede slår vejen forbi den lille kaffebar i Kødbyen. Websitet skulle henvende sig til besøgende som allerede havde stiftet bekendtskab eller på forhånd kender til kaffebaren. Kaffebaren skulle visuelt præsenteres set fra en kundes synsvinkel.

Løsning

Ved at spejlvende den visuelle opfattelse af kaffebaren, fik vi skabt et nedtonet, til dels humoristisk og nærværende visuelt udtryk, hvor det uperfekte og skæve dyrkes, uden at gå på kompromis med den professionelle tilgang til faget. Der blev skabt en perfekt balance mellem den minimalistiske visuelle identitet og de bløde værdier, nemlig dialog og sparring, som Prolog agerer efter.

Ved at udvikle websitet gennem Crafthouse CMS, vil fremtidige tiltag på websitet ikke være begrænsede. Derudover er websitet blevet kørt i stilling til at kunne håndtere eCommerce, også gennem Crafthouse CMS, da Prolog med tiden ønsker at sælge deres eget kaffe gennem websitet.

Resultat

Prolog fik et website som er fremtidssikret overfor nye tiltag som fx online salg, udbygning af websitet etc. Dertil fik Prolog et website der visuelt udtrykker hvem de er og signalere kaffebarens værdier.

Billede af Puma Safety's responsive webshop

Kundeudtalelse

Gennem sparring og rådgivning med Crafthouse, fik vi sammen udarbejdet en løsning som især vi er utrolig stolte over. Vores gæster er glædeligt stemte overfor vores nye website og til events påtales løsningen også positivt – derfor kæmpe ros herfra!
Kundeudtalelse fra Sebastian Quistorff - Co-founder, Prolog Coffee Bar

Sebastian Quistorff Co-founder, Prolog Coffee Bar

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337