Services

Bureauets services { Vi specialiserer os i nedenstående services }

Google anmeldelser
5.0
Websites og udvikling

Hjemmesider & webudvikling

Ønsker du en ny moderne, sikker og lynhurtig hjemmeside eller har du brug for hjælp til et eksisterende site? Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvad det drejer sig om. Som bureau kan vi varetage små opgaver som indebærer mindre tekniske indgreb, men vi kan også varetage hele processen med et nyt website. Om det er et mindre præsentations site eller en større kompleks løsning, så sørger vi for at designe og udvikle en løsning der efterlever udviklingens høje krav. Vi har udviklet vores eget CMS, og vi arbejder også i kendte systemer som Wordpress, Drupal m.m.

E-handel

Webshops & e-handel

Driver du en webshop eller har du et ønske om at starte op? Så kan vi hjælpe dig fra den spæde start til lancering i et driftsikkert miljø samt den løbende vedligeholdelse. Med os som design og udviklingshus får du et team der arbejder tæt sammen med dig og gennemtænker en løsning, hvor der bliver taget hånd om vigtige parametre for din succes som hastighed, sikkerhed, konverteringsoptimering og procesoptimering.

Systemintegrationer

Programmering & integrationer

Noget bestemt der skal programmeres eller ønsker du en integration til et system? Der er et stort effektiviseringspotentiale i at integrere interne og eksterne forretningssystemer samt at digitalisere sine arbejdsgange. Vi har stor erfaring med at programmere digitale løsninger som f.eks. et alarmsystem til et vandværk ved målernes utæthed, realtids bookingsystem m.m. og diverse integrationer til webshops, hjemmesider samt systemer.

Support og hosting

Hosting & driftsikkerhed

Uanset om jeres virksomhed har fået leveret en hjemmeside, webshop eller andet, så sikrer vi jeres behov for, at dette bliver driftet i et sikkert, hurtigt og skalerbart miljø som kun anvender strøm fra grønne energikilder som vind og vandkraft. Vi hoster og yder løbende support for de løsninger vi leverer til vores kunder. Dette sikrer vores kunder høj kvalitet og efterlever vores høje krav til sikkerhed, hastighed og ansvar for miljøet.

Rådgivning og workshops

Etisk hacking & sikkerhed

En af vores store styrker som bureau er, at vi har valgt at uddanne os og arbejde aktivt med sikkerhed og dertil etisk hacking. Vi ser desværre flere og flere blive hacket og det er en udvikling vi vil være med til at stoppe, ved at levere løsninger som arbejder med sikkerhed fra start og ikke som et led i slutningen eller når skaden først er sket. Hos os får du en garanti om, at dine løsninger er så sikker som overhovedet muligt. Dette er et led i vores digitale ansvar som virksomhed. Vi arbejder aktivt med at teste og optimere sikkerhed for virksomheder og er skaden sket og jeres leverandør ikke kan hjælpe, så står vi klar og arbejder hurtigt og effektivt med at få genoprettet jeres løsning, så I kan komme tilbage til normal drift.

Hastighedsoptimering

Optimering & vedligeholdelse

En langsom løsning er en død løsning. Idag er brugeren mindre tålmodig end tidligere, og det sætter nogle strenge krav til, hvordan en hjemmeside, webshop eller andet skal respondere. Udover at en hurtig løsning forbedre brugeroplevelsen, så giver det også markante forbedringer i Googles vurdering af placering. For at slå dine konkurrenter idag, skal du altså også have hurtigere løsninger. Vi er eksperter i at udvikle, optimere og finjustere løsninger, således der opnås optimale hastighedsresultater. De fleste systemer, hjemmesider m.m. skal også vedligeholdes, og om der er tale om SEO, indhold, sikkerhedsopdateringer, systemopdateringer, andre markedsføringstiltag m.m., så kan vores team også bistå med dette.

Vi kan se du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til denne browser. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. Vi anbefaler på det kraftigste at installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser.

Klik her for oversigt over browsere

E-mail: hello@crafthouse.dk
Tlf: 81 44 1337