skip to main content

Services

Crafthouse - En palette af services under samme tag

Vores services dækker alt fra grafisk design til programmering af komplekse systemer. Som bureau indgår vi som en forlængelse af jeres virksomhed, hvor vi både hjælper med daglige opgaver samt digitalisere jeres interne og eksterne processer.

Gradient effekt

Det hjælper vi med

Nogle vælger hele pakken og andre vælger assistance til enkelte dele – lad os sammen finde ud af hvad det bedste er for jer.

Grafisk design

Grafisk design

Vi er enormt kreative og effektive i den grafiske verden. Gennemtænkt grafisk design løser problemer, tilfører mening, forstærker budskaber, skaber fokus, strukturerer information og gør komplekst indhold let tilgængeligt. Vores grafiske designere er både stærke til at designe og layoute tryksager, skabe web grafik, grafisk indhold, illustrationer, emballagedesign, rapporter og meget mere.

Grafisk produktion

Grafisk produktion

Vi designer, layouter, rådgiver, kvalitetssikre og klargør jeres materialer til tryk. Vi arbejder med alt lige fra kataloger, magasiner, visitkort, buslangsider, bannere, messematerialer, menukort, profilbrochure mv. Uanset behov designer, layouter og klargør vi jeres publikationer til tryk – vi leverer altid et gennemarbejdet slutprodukt der skaber opmærksomhed.

Websites og udvikling

Websites & udvikling

"Alt kan lade sig gøre!"" – sådan siger vores udviklere, når man præsentere en idé eller spørger, om en løsning kan blive til virkelighed. Derfor er er det altid vores udgangspunkt, når vi går i gang med en opgave. Vi arbejder i et CMS-system, som vi selv har kreeret, men vi arbejder også gerne i andre CMS’er – og vores udviklere tager også gerne imod opgaver, hvor de skal lave integrationer mellem forskellige systemer.

E-handel

E-handel

Crafthouse har erfaring i alle aspekter af e-handel: forsendelse, valuta, B2B-gavekort, kundeklubber, datasynkronisering mod ERP- og CRM-systemer og meget mere. For at kunne matche jeres mål, ønsker og brandværdi optimalt er vores shopløsninger skræddersyede ned til mindste detalje i forhold til design og funktionalitet. Vi integrerer som regel vores shopløsninger med eksisterende ERP- og økonomisystemer, som eksempelvis Microsoft Navision, Economic o.l. Vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens behov og arbejdsgange, og vi hjælper meget gerne med løsninger, der kan optimere arbejdsgange og spare tid hos jer og slutbrugeren.

Visuelle identiteter

Visuelle identiteter

Jeres visuelle identitet skal repræsentere og afspejle essensen af virksomheden. Vi kan hjælpe jer med at skabe en rød tråd gennem jeres designmateriale og ligeledes tilføre eksisterende materiale et frisk pust af energi. Det gælder uanset om det er design til et nyt logo, supplerende grafik, website eller trykte produkter.

UX og digital design

UX & digitalt design

Vores tilgang til design og UX tager sit udgangspunkt i brugeren. Vi ved, at et veleksekveret design ikke kun får løsningen til at se godt ud. Det skaber ligeledes en intuitiv og gennemført oplevelse for brugeren, som sikrer, at løsningen er brugervenlig og motiverer til gentagende og fremadrettet brug.

Kampagner og lanceringer

Kampagner & lanceringer

Vi assisterer når der skal lanceres nye websites, promotions, annonceringer, versioneres kampagnemateriale og meget mere. Vi hjælper med at udvælge sociale kanaler, udforme i en tone of voice i samarbejde med jer, kreere visuelt indhold og slutteligt kæde det hele sammen.

Systemintegrationer

Systemintegrationer

Der er et stort effektiviseringspotentiale i at integrere interne og eksterne forretningssystemer samt at digitalisere sine arbejdsgange. Man fjerner tomme administrationstimer og undgår de fejl, der medfølger manuelle processer. Vi har stor erfaring med at bygge komplekse integrationer til forretningskritiske systemer som webshop, lagerstyring, ERP-system, nyhedsbrevssystem, lead-tools m.m.

Reviews og optimering

Reviews & optimering

Virker alt efter hensigten? Foretager jeres brugere sig det, som i ønsker? Kan jeres brugere finde ud af at anvende virksomhedens hjemmeside? At få kreeret en hjemmeside eller en digital løsning er en fortløbende proces mod at få indfriet hjemmesidens formål og gøre den til en succes. Vi kan hjælpe på mange parametre – eksempelvis gennem ekspertvurderinger, brugertests, A/B splittests, hastighedsoptimering, SEO & SEM samt rådgivning i forhold til Google Analytics.

Digitale værktøjer

Digitale værktøjer

Der er en stor gevinst at hente ved at automatisere dele af jeres virksomhed. Vi kan opbygge intelligente digitale værktøjer, der kan automatisere manuelle processer. Derved minimeres både omkostninger og risici på én gang.

Support og hosting

Support & hosting

Vi hoster de fleste af vores kunder, da vi på den måde kan sikre de mest optimale, hurtige og sikre serverløsninger. Dette giver både os og jer fuld kontrol over løsningerne.

Mobile og Apps

Mobil & Apps

Brug af mobil og håndholdte enheder er steget markant i de senere år, og fremadrettet bliver de en endnu større del af vores liv – både privat og på arbejdspladsen. Vi ved, hvordan man laver gennemtestede og brugervenlige mobile oplevelser.

Digitale produkter

Digitale produkter

Vi ved, hvordan man skaber et design, der virker attraktivt på jeres kunder, og som skaber den optimale brugeroplevelse. Vores designere sætter en ære i at kreere visuelt tiltalende, pixel-perfekte brugergrænseflader til skærme i alle størrelser.

Rådgivning og workshops

Rådgivning & workshops

Lad os kaste lys på jeres digitale potentiale. En af vores store drivkræfter er, i samarbejde med jer, at afdække de mest optimale, digitale muligheder for jeres forretning. Ved at få indsigt i jeres forretning, kan vi hjælpe jer med at få lagt en klar strategi for den bedste løsning for både jer og jeres kunder. Hvis i ønsker afklaring i forhold til, hvor og hvordan i skal starte med jeres digitale projekter, så foreslår vi, at i starter med en workshop, hvor i vil modtage sparring og rådgivning med henblik på et eventuelt samarbejde.

Det kan vi

Med en grafisk & digital tilgang kan vi assistere og hjælpe med at løse en bred vifte af opgaver.

Crafthouse - en perfekt digital partner.

Digital partner

Lad os sammen opbygge en solid digital tilstedeværelse på tværs af digital markedsføring, kreativt webdesign, kvalitetsindhold, SEO og mediekampagner. Vi dækker over en lang række kreative kompetencer og assisterer både ved store projekter og mindre "dagligdagsopgaver".

 • Digital strategi
 • Digital rådgivning & sparring
 • Indholdsudvikling
 • Konceptudvikling
 • Visuelle identiteter
 • Design til online og trykte medier
Crafthouse leverer nogle af de bedste digitale løsninger på markedet.

Digitale produkter

Vores talentfulde team af designere, teknologer, producenter og udviklere opbygger gennemtænkte og innovative digitale løsninger, der omdanner, vækster eller skaber forretninger. Når løsningerne er opbygget og implementeret for jer, bliver de løbende serviceret, optimeret og testet.

 • Web Apps
 • Corporate websites
 • Skræddersyede digitale løsninger
 • E-commerce
 • Selvbetjeningsløsninger
 • Kampagne hjemmesider
Crafthouse leverer og håndterer IT, security og hosting.

IT, security & hosting

Med vores altid opdaterede og moderne teknologier hoster vi de fleste af vores kunders løsninger, hvor vi desuden assistere med sikkerhed, support og rådgivning. Vores ekspertise inden for IT tillader os at hjælpe med automatisering af interne og eksterne processer samt at få forretningskritiske systemer til at tale sammen.

 • Certified Ethical Hacker
 • Erhvervshosting
 • IT-løsninger
 • Sikkerhedsrådgivning
 • Systemløsninger
 • Support- og overvågningsløsninger

Partnerskab

Vi fungerer både som slutleverandør af digitale løsninger og kreative designopgaver, men vi indgår også som leverandør af udvikling og design hos en lang række kreative bureauer, webbureauer og kommunikationsbureauer. Læs mere om vores konsortier hvis i er interesserede i at skabe et samarbejde.

Forståelse

I behøver ikke forstå programmering eller design. Det eneste i behøver, er en partner, som hjælper med at løse jeres udfordringer. Projektlederne i Crafthouse taler både udviklernes, designernes, jeres og brugernes sprog. De vil derfor være et uundværligt talerør, der sikrer fælles forståelse gennem hele processen, og som muliggør et fantastisk slutprodukt for alle parter.

Rådgivning

Vi er eksperter inden for vores services, og vi er meget opmærksomme på, at det som kan virke indlysende for os, kan være raketvidenskab for folk, der ikke opererer inden for samme felt. For at sikre, at i kan drage nytte af vores viden, afholder vi workshops, hvor vi vejleder, rådgiver og hjælper med at afklare, udvikle eller igangsætte projekter.

Kundeudtalelser

Crafthouse har leveret et utrolig godt stykke arbejde, de forstod hurtigt vores forretning og var gode til at komme med gode idéer, som vi muligvis aldrig selv havde tænkt på. Jeg kan klart anbefale Crafthouse til andre virksomheder, der måtte have behov for ekstra udviklingsressourcer.
Kundeudtalelse fra Claus Beck - Dansk Cater

Claus Beck Christensen Head of Marketing & E-commerce at Dansk Cater A/S

Crafthouse håndterer vores digitale markedsføring og e-commerce. De udfordrer os og guider os i den rigtige retning. Et solidt samarbejde og imponerende løsninger - har kun rosende ord om virksomheden.
Kundeudtalelse fra Preben Smed - Tranemo Workwear A/S & Puma Safety Danmark

Preben Smed Adm. direktør for Tranemo Workwear A/S & Puma Safety Danmark

Certificeringer

En del af det gode selskab

Certificeringer er ikke noget, man får automatisk. Det skal man gøre sig fortjent til, og man skal vedligeholde og videreudvikle på de kompetencer, certificeringerne står for. Kvalitet og omhyggelighed er nogle af de bærende elementer hos Crafthouse, og i kan derfor være sikre på løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

NGINX logo

Advanced NGINX

CEH logo

Ethical Hacker

Microsoft Certified Professional logo

Microsoft Certified

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdaterer eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - Digitalt bureau
+45 81441337