skip to main content

Services

Crafthouse - En digital specialist

Vi er specialister inden for vores felt. Som bureau hjælper vi dagligt store og små virksomheder med både små opgaver samt større digitaliseringsprojekter.

Gradient effekt

Det hjælper vi med

Nogle har brug en ny løsning og andre vælger assistance til deres eksisterende.

UX og digital design

Digitalt design

Vores tilgang til design og brugeroplevelser (UX) tager konsekvent udgangspunkt i brugeren. Vi ved, at et veleksekveret design, ikke kun får løsningen til at se godt ud, men ligeledes sikrer en intuitiv og gennemført oplevelse for brugeren. Brugervenlige løsninger motiverer brugeren til gentagende og fremadrettet brug samt reducerer misforståelser og omkostninger til support.

Websites og udvikling

Hjemmesider

Alt kan lade sig gøre – når I præsenterer en idé eller spørger, om en løsning kan blive til virkelighed. Det er altid vores udgangspunkt, når vi går i gang med en opgave. Vi arbejder ofte i et CMS (Content Management System), som vi selv har programmeret, og vi arbejder også gerne i andre systemer. Vi tager også gerne imod opgaver, hvor der skal laves integrationer mellem forskellige systemer, eksempelvis CRM (Customer Relationship Management) og ERP (Enterprise Resource Planning).

E-handel

Webshops

Ved at vi sammen udvikler en kravspecifikation, hvor vi afdækker jeres konkrete behov og ønsker sikrer vi en optimal og konkurrencedygtig webshop. Crafthouse har erfaring i alle aspekter af e-handel: forsendelse, valuta, B2B-gavekort, kundeklubber, EDI, datasynkronisering mod ERP- og CRM-systemer og lignende. For at kunne imødekomme jeres behov, ønsker og brandværdi optimalt bliver jeres webshop skræddersyet ned til mindste detalje (jf. kravspecifikation). Vi assisterer også med vores ekspertise i eksisterende løsninger.

Systemintegrationer

Systemintegrationer

Der er et stort effektiviseringspotentiale i at integrere interne og eksterne forretningssystemer samt at digitalisere sine arbejdsgange. Vi har stor erfaring med at bygge komplekse integrationer til forretningskritiske systemer som webshops, lagerstyring og ERP-systemer.

Hastighedsoptimering

hastighedsoptimering

Virker det som om at jeres løsning er langsom? Vi er eksperter i at levere lynhurtige løsninger, som skaber en markant forbedring af brugeroplevelsen. Udover det, anser Google det som et vigtig rangering parameter i deres vurdering af din hjemmeside eller webshop. Vi oplever desværre alt for mange, der får en langsom løsning, og derfor står vi klar til at afhjælpe dette problem for jer.

Digitale værktøjer

Digitale værktøjer

Der er en stor gevinst at hente ved at automatisere dele af jeres virksomhed. Vi kan opbygge intelligente digitale værktøjer, der kan automatisere manuelle processer. Derved minimeres både omkostninger og risici på én gang.

Support og hosting

Sikkerhed & hosting

Uanset om jeres virksomhed har fået leveret en hjemmeside, webshop eller andet, så sikrer vi jeres behov for, at dette bliver driftet i et sikkert, hurtigt og skalerbart miljø. Vi hoster og yder løbende support for de løsninger vi leverer til vores kunder. Dette sikrer vores kunder høj kvalitet og efterlever vores høje krav til sikkerhed og hastighed.

Mobile og Apps

Apps & web apps

Brugen af mobile og håndholdte enheder er steget markant i de senere år, og fremadrettet bliver de en endnu større del af vores liv – både privat og på arbejdspladsen. Vi ved, hvordan man laver gennemtestede og brugervenlige mobile oplevelser helt optimalt.

Rådgivning og workshops

Rådgivning & workshops

Én af vores kernekompetencer er digital rådgivning og workshops. Vi er i stand til at analysere os frem til den mest optimale digitale løsning for jeres forretning. Én af vores store drivkræfter er, i samarbejde med jer, at afdække de mest potentielle muligheder for jeres forretning. Netop ved at få indsigt I jeres virksomhed, kan vi hjælpe jer med at få lagt en klar strategi, for markedets bedste løsning. Når I ønsker afklaring af jeres digitale udfordringer, så tilbyder vi sparring og rådgivning på en workshop, med henblik på et eventuelt samarbejde.

Det kan vi

Med vores agile tilgang og dybe tekniske forståelse assisterer og hjælper vi med at løse en bred vifte af opgaver.

Crafthouse - en perfekt digital partner.

Design

Med stærke kompetencer, i det digitale landskab, hjælper vi virksomheder med at skabe sammenhængende, visuelle forbindelser mellem afsender og modtager på alle kontaktpunkter – bl.a. design til sociale medier, online markedsføring, hjemmesider, webshops m.v.

 • Visuel identitet
 • Logo design
 • UX / UI
 • Digitalt indhold
 • Webdesign
 • Grafisk design
Crafthouse leverer nogle af de bedste digitale løsninger på markedet.

Udvikling

Vores talentfulde team af udviklere opbygger gennemtænkte digitale løsninger, der transformerer, vækster og skaber øget forretning. Løsninger udviklet af os, bliver altid løbende serviceret og holdt ajour.

 • Hjemmesider
 • Webshops
 • Apps / Web apps
 • Systemudvikling
 • Systemintegrationer
Crafthouse leverer og håndterer sikkerhed og hosting.

Optimering

Med vores altid opdaterede og moderne teknologier hoster vi de fleste af vores kunders løsninger. Vi assisterer også med sikkerhed, skalering, hastighedsoptimering og lignende opgaver.

 • Hosting
 • Etisk hacking
 • Sikkerhedsrådgivning
 • Hastighedsoptimering

Partnerskab

Vi fungerer både som slutleverandør af digitale løsninger og kreative designopgaver. Vi indgår også som leverandør af udvikling og design hos en lang række kreative bureauer, webbureauer og kommunikationsbureauer. Er I interesserede i at skabe et solidt digitalt samarbejde, så kontakt os på: 81 44 13 37.

Forståelse

I behøver ikke forstå programmering eller design. Det eneste I behøver, er et bureau, som hjælper med at løse jeres udfordringer. Projektlederne i Crafthouse taler både udviklernes, designernes, jeres og brugernes sprog. De vil derfor være et uundværligt talerør, der sikrer fælles forståelse gennem hele processen, og som muliggør et fantastisk slutprodukt for alle parter.

Rådgivning

Vi er eksperter inden for vores services, og vi er meget opmærksomme på, at det som kan virke indlysende for os, kan være raketvidenskab for folk, der ikke opererer inden for samme felt. For at sikre, at I kan drage nytte af vores viden, afholder vi workshops, hvor vi vejleder, rådgiver og hjælper med at afklare, udvikle eller igangsætte projekter.

Kundeudtalelser

Crafthouse har leveret et utrolig godt stykke arbejde, de forstod hurtigt vores forretning og var gode til at komme med gode idéer, som vi muligvis aldrig selv havde tænkt på. Jeg kan klart anbefale Crafthouse til andre virksomheder, der måtte have behov for ekstra udviklingsressourcer.
Kundeudtalelse fra Claus Beck - Dansk Cater

Claus Beck Christensen Head of Marketing & E-commerce at Dansk Cater A/S

Crafthouse håndterer vores digitale tiltag og e-handel. De udfordrer os og guider os i den rigtige retning. Et solidt samarbejde og imponerende løsninger - har kun rosende ord om virksomheden.
Kundeudtalelse fra Preben Smed - Tranemo Workwear A/S & Puma Safety Danmark

Preben Smed Adm. direktør for Tranemo Workwear A/S & Puma Safety Danmark

Certificeringer

En del af det gode selskab

Certificeringer er ikke noget, man får automatisk. Det skal man gøre sig fortjent til, og man skal vedligeholde og videreudvikle på de kompetencer, certificeringerne står for. Kvalitet og omhyggelighed er nogle af de bærende elementer hos Crafthouse, og I kan derfor være sikre på løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

NGINX logo

Advanced NGINX

CEH logo

Ethical Hacker

Microsoft Certified Professional logo

Microsoft Certified

OBS!

Vi kan se du bruger IE10 eller lavere

Internet Explorer 10 eller lavere er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til disse versioner. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere disse versioner. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere eller installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser eller IE11.

Klik her for oversigt over browsere

Crafthouse ApS - digitalt bureau
+45 81441337